Monday 29 April 2013

London School of Commerce, Belgrade

London School of Commerce Belgrade je visoko edukativna ustanova i clan je grupe koledza London School of Commerce i School of Bussines and Law. Pored beogradskog i londonskog kampusa, postoji jos pet skola po svetu i to u Maleziji, Srilanci, Keniji, Bangladesu, Hon Kongu i Vijetnamu.

Vecina konkurentnih biznis skola i fakulteta u Srbiji, po zavrsetku studija nude sertifikate, koji nisu akreditovani od strane fakulteta.
Medjutim, to nije slucaj sa London School of Commerce. LSC je deo svetski poznatog i priznatog fakulteta Cardiff Metropolitan (CMU). Fakultet CMU ima 150 godina dugu tradiciju pruzanja obrazovanja u oblasti biznisa i menadzmenta. Cinjenica da je fakultet podrzan i od strane fondacije Princ Carls dokazuje vrednost ovog fakulteta u Velikoj Britaniji.

Godinama je glavni cilj CMU fakulteta bio da omoguci studentima visoko obrazovanje i pomogne im da razviju biznis orijentisano razmisljanje. To se zadrzalo i danas. Program je prilagodjen svim profilima, tako da shodno tome, LSC pored osnovnih studija tzv. Bachleror of Arts, nudi i mogucnost postizanja master zvanja i to u dve varijante - full time ili part time.
MBA part time ili MBA for Executives je prilagodjen ljudima u stalnom radnom odnosu. Nastava se odrzava vikendom u vecernjim terminima.

Ne kazu bez razloga da je studensko doba najbolji period zivota, tako da savrsen miks stranih i domacih predavaca ce buducim studentima omoguciti najbolje moguce iskustvo i kroz prakticne primere pripremiti ih kako da se snadju na konkurentnom trzistu.

Male grupe studenata omogucavaju nasim predavacima da se fokusiraju na svakog studnta za razliku od vecine drugih fakulteta, LSC moto pre svega je uvek bila kvalitet, a ne kvantitet.

Engleski jezik je prepoznat u celom svetu, tako da ce pohadjanje nastave na engleskom jezikuna na LSC-u nadograditi znanje buducim menadzerima i time im omoguciti vece sanse u poboljsanju njihove profesionalne karijere.

Uspeh je stanje naseg uma. Uspeh gradimo shodno svojim mogucnostima. Uspeh se gradi u drustvu uspesnih. Dozvolite sebi pravi izbor.

No comments:

Post a Comment